SSTYLE - UTCAI HARC - Küzdősport - Önvédelem
Ez az oldal cookie-kat, azaz sütiket használ. Nem a nagyobb felhasználói élményért, nem is kémkedni, hanem
hogy egyáltalán működjön. További (értelmes) információk...

Küzdősport és egészség

Az sstyle-ra jellemző erő, mozgékonyság és trükkös megoldásainak ötvözete mindig is tetszést aratott, gyakorlóink és ellenfeleink körében egyaránt. Edzésmódszereinkben a hatékonyság és az egészséges mozgás közös egységet alkot, és egymást erősíti. Hisszük és látjuk, hogy ez a kitűnő rendszer mindenütt, így a sportban is tudja bizonyítani érdemeit.

A sport a ma emberének egyszerre jelent mozgást, egészséget, kikapcsolódást, de kihívást és bizonyítási lehetőséget is. Szívesen látunk mindenkit, aki a sportban fejlődni vagy versenyezni szeretne, edzőpartnerként szívesen segítene másokat, vagy egyszerűen csak megtetszik neki az sstyle mozgása. Szívesen látunk mindenkit, akit a sportteljesítmény motivál, és azokat is, akiket a testi és lelki egészség.

Azt azonban tudni kell, hogy az sstyle sport irányzata -akárcsak az utcai harcos rész- elsősorban küzdelemcentrikus, és nem fitnesz jellegű. Nem alakformálásra, nem kondícionálásra helyezzük a hangsúlyt, bár ebből is jut bőven. A sport nálunk a folyamatos fejlődésről és tanulásról, önmagunk korlátainak átlépéséről szól, még ha szabadidősportként űzzük is.

Az sstyle sportként gyakorolva rendkívül érdekes és sokrétű. Alkattól, gondolkodástól, mentalitástól függő megoldásaink mindenkinek egyéni, egyedi edzésprogramot tudnak biztosítani. Az erő, robbanékonyság, mozgékonyság és trükkök a sportküzdelemben olyan kombinációt nyújtanak, ami az edzés idejére a hétköznapi élettől való garantált elszakadást jelent. Kiből versenyző lesz, kiből hobbi-sportoló, de amit legjobban remélünk, hogy igazi sportember.

Gyere és próbáld ki magad!


Copyright 2015 SSTYLE Csapat