SSTYLE - UTCAI HARC - Küzdősport - Önvédelem
Edzéseink Budapest Budapestre épp termet keresünk két hétköznapi napra, 19:00 körüli kezdéssel.
Óbudán, a Huszti úton lenne egy jó hely, de kellenek még jelentkezők! Ha elegen vagyunk, belevágunk!
Valószínűleg kedd és csütörtök.
Szentendre Az edzések a Kőfaragó u 4-ben vannak, a Szentendre VSE központi termében. Amíg a budapesti edzés ügye nem rendeződik, addig az alábbi időpontok és egymás közt egyeztetve, igyekszünk heti 2-3 edzést összehozni Szentendrén: Kedd 19:15 -21:15
Csütörtök 19:15 -21:15
Péntek 18:00 után tetszőlegesen
Vasárnap 18:00 -20:00
Az alap védőfelszerelés kézvédő és könyökvédő, később bokszkesztyű és sípcsontvédő, ezekre feltétlenül szükség van, a típusokat majd megbeszéljük, mert nagyon nem mindegy milyenek. Később fejvédő, fogvédő, szuszpenzor stb nagyban segíti az életszerűbb gyakorlást. A viselet laza póló vagy ujjatlan póló, trikó és olyan rövidnadrág, ami nem gátol a magas lábemelésben, terpeszben sem.
Elérhetőség További részletekért az sstyleszentendre@gmail.com -on tudtok elérni. Bármely, az irányzattal kapcsolatos kérdésre is szívesen válaszolunk. Telefon: 06-20-3452622 Az edző Szabó Tamás vagyok, 42 éves, fejlesztőmérnök, szentendrei lakos.
Ott voltam az sstyle kezdeteinél, dolgoztam a fejlesztésén, küzdöttem a fennmaradásáért. Most azt szeretném elérni, hogy ismertté váljon és bizonyítani tudjon. Ehhez Rátok is nagy szükség van. Minden edzeni kívánót várok szeretettel!

Copyright 2015 SSTYLE Csapat