SSTYLE - UTCAI HARC - Küzdősport - Önvédelem
Ez az oldal cookie-kat, azaz sütiket használ. Nem a nagyobb felhasználói élményért, nem is kémkedni, hanem
hogy egyáltalán működjön. További (értelmes) információk...
Edzéseink Budapest Edzésünk Óbudán, a Huszti út 34-ben indul, a Római Box Klub termében. Egyelőre csak heti egy edzés lesz, szeptember 7-i kezdéssel Csütörtök 19:00-től. Szentendre Az edzések a Kőfaragó u 4-ben vannak, a Szentendre VSE központi termében. Kedd 19:15 -21:15
Vasárnap 18:00 -20:00
Árak Óbudai edzések: havi 4000Ft (heti 1 edzés) Szentendre vagy Szentendre + Óbuda: havi 8000Ft (heti 2-3 edzés) Egyéb Az alap védőfelszerelés kézvédő és könyökvédő, később bokszkesztyű és sípcsontvédő, ezekre feltétlenül szükség van, a típusokat majd megbeszéljük, mert nagyon nem mindegy milyenek. Később fejvédő, fogvédő, szuszpenzor stb nagyban segíti az életszerűbb gyakorlást. A viselet laza póló vagy ujjatlan póló, trikó és olyan rövidnadrág, ami nem gátol a magas lábemelésben, terpeszben sem.
Elérhetőség További részletekért az sstyleszentendre@gmail.com -on tudtok elérni. Bármely, az irányzattal kapcsolatos kérdésre is szívesen válaszolunk. Telefon: 06-20-3452622 Az edző Szabó Tamás vagyok, 43 éves, fejlesztőmérnök, szentendrei lakos.
Ott voltam az sstyle kezdeteinél, dolgoztam a fejlesztésén, küzdöttem a fennmaradásáért. Most azt szeretném elérni, hogy ismertté váljon és bizonyítani tudjon. Ehhez Rátok is nagy szükség van. Minden edzeni kívánót várok szeretettel!

Copyright 2015 SSTYLE Csapat