SSTYLE - UTCAI HARC - Küzdősport - Önvédelem
Ez az oldal cookie-kat, azaz sütiket használ. Nem a nagyobb felhasználói élményért, nem is kémkedni, hanem
hogy egyáltalán működjön. További (értelmes) információk...

Edzéseink
Budapest Óbudai edzéseink a Huszti út 34-ben vannak, a Római Box Klub termében. Kedd 19:00-től.
Csütörtök 19:00-től.Szentendre Az edzések a Kőfaragó u 4-ben vannak, a Szentendre VSE központi termében. Vasárnap 18:00 -20:00 Árak Szentendrei edzések: havi 4000Ft (heti 1 edzés) Óbuda vagy Szentendre + Óbuda: havi 8000Ft (heti 2-3 edzés) Egyéb Az alap védőfelszerelés kézvédő és könyökvédő, később bokszkesztyű és sípcsontvédő, ezekre feltétlenül szükség van, a típusokat majd megbeszéljük, illetve a Cikkek-ben olvashattok róluk. A viselet laza póló vagy ujjatlan póló, trikó és olyan rövidnadrág, ami nem gátol a magas lábemelésben, terpeszben sem.
Elérhetőség További részletekért az sstyleszentendre@gmail.com -on tudtok elérni. Bármely, az irányzattal kapcsolatos kérdésre is szívesen válaszolunk. Telefon: 06-20-3452622 Az edző Szabó Tamás vagyok, 44 éves, fejlesztőmérnök, szentendrei lakos.
Ott voltam az sstyle kezdeteinél, dolgoztam a fejlesztésén, küzdöttem a fennmaradásáért. Most azt szeretném elérni, hogy ismertté váljon és bizonyítani tudjon. Ehhez Rátok is nagy szükség van. Minden edzeni kívánót várok szeretettel!

Copyright 2015 SSTYLE Csapat